Środa, 28 września 2022r. | Imieniny: Waclawa, Tymona, Marka
Pokaż menu

Zapraszamy do udziału w konkursie “Nasza praca w PRL”

18 listopada, 2020

 

Ożywiamy wspomnienia z pracy w PRL – prześlij zdjęcia i wygraj nagrody!

Czasy PRL, choć minęło od nich ponad 20 lat, nadal są w pamięci wielu Polaków, którzy wtedy żyli i starali się radzić sobie jak najlepiej, pomimo trudności. Jeśli należysz do tego pokolenia, dołącz do ciekawego konkursu i pomóż stworzyć galerię historycznych pod hasłem #NaszaPracawPRL.

Konkurs na zdjęcia związane z pracą w czasach Polski Ludowej to nowy projekt skierowany do mieszkańców obszaru woj. dolnośląskiego i opolskiego w wieku minimum 50 lat. Aby zgłosić się do konkursu, konieczne jest dokonanie zgłoszenia poprzez formularz internetowy i przesłanie w nim do 3 zdjęć ze swojej pracy w czasach PRL (fotografie w formie cyfrowej, np. skany). Konkurs w całości odbywa się przez internet.

Uwaga! Do projektu uczestnika może zgłosić również jego bliski lub znajomy, w takim przypadku należy podać w formularzu dane zgłaszającego.

Co ważne, wszystkie fotografie otrzymane od uczestników organizatorzy konkursu „Nasza praca w PRL” zamieszczą w pokonkursowej wirtualnej galerii!

Chcesz wziąć udział w tej internetowej zabawie? Regulamin i formularz zgłoszeniowy znajdziesz poniżej:

https://www.aplikuj.pl/konkurs-prl-zachod

Na zgłoszenie masz czas jeszcze do 12 stycznia 2021 roku. Do wygrania telefony komórkowe, książki, gadżety i kurs komputerowy od platformy strefakursow.pl. Zapraszamy!

Organizatorem konkursu jest portal pracy Aplikuj.pl.

 

NaszaPracawPRL.jpeg




Gmina Gmina Rudniki

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Redakcja oraz właściciel serwisu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wypowiedzi i komentarze publikowane przez użytkowników oraz zastrzega sobie możliwość usunięcia lub edycji komentarzy zawierających treści znieważające lub powszechnie uważane za obelżywe. W momencie dodawania komentarza zapamiętywane zostają adres email oraz adres IP komentującego użytkownika (informacje te nie będa publikowane i wyświetlane).